باورهای نادرست در ازدواج
هر یک از افراد دلایل متعددی برای ازدواج دارند اما گاهی این دلایل از سوءتفاهم های درباره ی ازدواج ناشی می شود . بعضی از این علت ها ناشی از باورها و تصورات نادرست افراد از ازدواج است . آشنایی با این باورها و تصورات غیرمنطقی قبل از ازدواج ، انتظارات غیرواقعی را کاهش می دهد و باعث شناخت بهتر شخص از خود می شود .
مثلاً برخی دختران قبل از ازدواج با رویا پردازی به شریک زندگی شان به عنوان یک ناجی و نجات دهنده نگاه می کنند ( این دختران مبتلا به سندرم سیندرلا هستند . ) این باورها و تصورات نادرست باعث می شود که جوانان در هنگام تصمیم گیری برای ازدواج مسیر اشتباهی بروند . ازدواج های ناسالم بر اساس این تصورات کیفیت زندگی زناشویی را با مشکلات فراوانی روبه رو می کند . به همین علت باورهای نادرست درباره ازدواج و آسیب هایی که ممکن است افراد از طریق این نوع تفکر ببینند خیلی اهمیت دارد .
در این مقاله به برخی از باورهای نادرست درباره ازدواج می پردازیم .
تعدادی از باورهای نادرست رایج در ازدواج
در ادامه این مقاله به برخی از باورهای غلط رایج درباره ازدواج پرداخته می شود :
- این شخص ( مرد یا زن ) تنها فردی است که می توانم با او ازدواج کنم .
- بعد از ازدواج همسرم را تغییر می دهم .
- ازدواج حلال تمامی مشکلات من است .
- باید همسرم نمونه و کامل باشد .
- ازدواج برای درمان مشکلات روانی .
- ازدواج برای بهتر شدن روحیه فرد .
- ازدواج برای فرار از مشکلات خانوادگی .
- . برای ازدواج تنها عشق کافی است .
- ازدواج برای جلب رضایت والدین .
- ازدواج برای فرار از شکست عاطفی قبلی .
- ازدواج راهی برای رسیدن به راحتی ، و خوشبختی است .
- باید همسرم کاملاً با من متفاوت باشد .
- پس از ازدواج هرگز برگشتی وجود ندارد .
- برای ازدواج موفق باید قبلاً با او دوست باشم .
- قیافه مهم نیست .
- ازدواج یعنی زندانی بودن و گرفتاری .
- خودم انتخاب کردم پس باید تحمل کنم .
این شخص ( مرد یا زن ) تنها فردی است که می توانم با او ازدواج کنم
پیش از اینکه ازدواج کنید باید ضمن رعایت ملاحظات خانوادگی ، فرهنگی ، اجتماعی و مذهبی ، درباره افراد زیادی بررسی کنید . خوشبختی یک احساس درونی است که به شخص یا چیز خاصی بستگی ندارد . هنگامی که فردی خوشبختی را فقط به یک شخص مربوط می داند ، اگر با این فرد ازدواج نکند هر مسئله و مشکلی در زندگی به وجود آید به اشتباه به این فرد ربط می دهد که اگر با آن شخص ازدواج می کردم این مشکل را نداشتم . به عبارت دیگر این فرد به جای حل مشکلات ، فقط آن ها را به علت نرسیدن به فرد مورد دلخواه خود نسبت می دهد .
بعد از ازدواج همسرم را تغییر می دهم .
پیش از ازدواج ، افراد معمولاً خیال پردازی زیادی دارند مخصوصاً بعد از ازدواج همه چیز به خیر و خوشی خواهد گذشت و خصوصیات غلط همسرم را تغییر می دهم به عبارت دیگر پس از ازدواج می توانم همسرم را تغییر دهم . متأسفانه ازدواج ، نه تنها تغییردهنده ی افراد نیست ، بلکه حتی فرآیند تغییر را هم دشوار می کند . در حقیقت حتی ازدواج ، خصوصیات و ویژگی های نامطلوب افراد را بزرگ می کند . مثلاً اگر مردی قبل از ازدواج ، فردی بی مسئولیت باشد ، بعد از ازدواج این ویژگی به صورت مسئله پیچیده ای می شود . به عبارت دیگر ، ازدواج کسی را تغییر نمی دهد ، بلکه فقط صفات نهفته ی افراد (چه خصوصیات مثبت ، چه خصوصیات منفی) را آشکارتر می کند . هم چنین باید توجه داشت هیچ فردی قدرت تغییر دیگری را بدون اراده و تمایل او ندارد . هم چنین تغییر دادن شخصیت و رفتار همسر تقریباً غیرممکن است . در حقیقت ، تنها نتیجه تلاش برای تغییر رفتار و شخصیت همسر ، ایجاد اضطراب در زوجین است .
ازدواج حلال تمامی مشکلات من است
مثلاً برخی دختران مجرد ، ازدواج را نقطه ی پایانی برای تمامی مشکلات و نقطه ی شروعی برای خوشبختی می دانند . به عبارت دیگر سندروم سیندرلا دارند . این تصور و باور نادرست است ؛ چون هرچند ازدواج می تواند پایان بخش برخی مشکلات دوره مجردی باشد ، نقطه ی آغازی برای مشکلات جدید است و مهم تر از همه این که تأهل ، مستلزم سازگاری با موقعیت جدید است .
باید همسرم نمونه و کامل باشد
مشکلات زناشویی زمانی بروز می کنند که یکی از زوجین بخواهد هویت و شخصیت همسرش را تغییر داده و براساس میل خود بازسازی نماید . افرادی که باور و تفکر "باید همسرم نمونه و کامل باشد" را دارند ، دنبال یک فرد کامل و بیعیب و نقص هستند به همین علت بسیاری از فرصتهای مناسب را از دست میدهند . چون همیشه برای رد طرف مقابل عیبی پیدا می کنند . در حالی که افراد باید توجه کنند هیچ فردی کامل نیست . احتمال موفقیت در ازدواجی بیشتر خواهد بود که دو زوج شباهت بیشتری با هم داشته باشند و اگر یکی خیلی برتر از دیگری باشد ، دچار مشکل و اختلاف می شوند .
ازدواج برای درمان مشکلات روانی
یکی از باورهای نادرست دختران درباره ی ازدواج این است که ازدواج به درمان مشکلات روانی کمک می کند . این تصور از آن جا ناشی می شود که این افراد مشکلات جنسی را علت بیماری های روانی می دانند ؛ پس اگر فرد به لحاظ جنسی ارضا شود ، بهبود خواهد یافت . هم چنین باید در نظر داشت که ازدواج یک استرس مثبت است به همین علت افراد عادی پس از ازدواج مدتی طول می کشد تا بتوانند با این استرس خوب سازگار شوند . بنابراین هیچ کدام از بیماری های روانی با ازدواج درمان نمی شود .
ازدواج برای بهتر شدن روحیه فرد
گاهی افراد به توصیه اطرافیان ، برای درمان مشکلات روانی ، عاطفی یا شخصیتی خود به ازدواج پناه میبرند . ازدواج راه حلی برای بهتر شدن اوضاع نیست ؛ چون فردی که مشکلات عاطفی ، روانی و شخصیتی دارد نمی تواند تصمیم ( مهارت تصمیم گیری ) مناسبی بگیرد هم چنین از طرف دیگر ازدواج یک نوع تغییر است و هر نوع تغییری ، چه مثبت و چه منفی ، استرس آور محسوب می شود و ازدواج به عنوان تغییری مثبت ، فشار روانی زیادی را به بار میآورد که نیاز به سازگاری دارد .
ازدواج برای فرار از مشکلات خانوادگی
بیشتر اوقات افرادی که به علت فرار از مشکلات خانواده عجولانه تصمیم به ازدواج می گیرند ، بسیاری از عدم تفاهمها و مشکلاتشان را با طرف مقابل نادیده می گیرند به عبارت دیگر این افراد برای زندگی مشترک ازدواج نمی کنند بلکه برای رهایی از مشکلات خانواده به ازدواجی که آزاردهنده تر است پناه می برند . در واقع ازدواج را راهی برای فرار از مشکلات در نظر نگیرید چون ازدواج فرایندی برای تکامل و کمال است و هر نوع تکاملی سختی ها و مشکلات خاص خود را دارد . یعنی در ازدواج علاوه بر مشکلات خود فرد ، مشکلات زندگی مشترک نیز به آن افزوده می شود .
برای ازدواج تنها عشق کافی است .
برای ازدواج عشق لازم است اما کافی نیست . چون ازدواجی که تنها براساس عشق باشد ، نوعی تصمیم گیری احساسی است و معمولاً تصمیم گیری های احساسی قابل اعتماد نیستند . امکان دارد افراد ، تنها با عشق به هم برسند ؛ اما فقط زمانی که روابط موفقیت آمیزی دارند ، می توانند با هم بمانند . به عبارت دیگر زندگی زناشویی موفق ، به عوامل دیگری مانند مهارت های زندگی ، صداقت ، اعتماد ، مسئولیت پذیری و حل... نیاز دارد .
ازدواج برای جلب رضایت والدین
گاهی افراد برای جلب رضایت والدین ازدواج می کنند در واقع برای ازدواج ملاک ها و معیارهای شخصی خود را نادیده می گیرند افراد باید این نکته را در نظر بگیرند که ازدواج مهم ترین تصمیم هر فرد است و عواقب این تصمیم اول از همه به خود فرد بر می گردد تا والدین . اگر افراد برای جلب رضایت والدین ازدواج کنند هنگام زندگی مشترک با همسر خود امکان دارد دچار اختلاف و مشکل شوند .
ازدواج برای فرار از شکست عاطفی قبلی
امکان دارد فردی تصمیم بگیرد برای فرار از شکست های عاطفی قبلی ازدواج کند . این نوعی فرار از مشکلات قبلی بدون حل کردن آن است . توجه کنید نبايد از رابطه قبلی فرار كنيد و تنها منتظر باشيد بدون فکر وارد رابطه جدید شوید . به همين دليل توصیه می شود بعد از شکست عاطفی تا چند ماه ( حداقل 3 ماه ) رابطه جدیدی را شروع نكنيد ، بهتر است كمی صبر كنيد تا خودتان را پيدا كنيد ( مهارت خودآگاهی ) و بعد در یک رابطه جديد قرار بگيريد چون اگر در رابطه جدید دوباره دچار مشکل شوید فرد خیلی سخت و مشکل می تواند به وضعیت عادی خود برگردد .
ازدواج راهی برای رسیدن به راحتی ، و خوشبختی است
یکی از دلایل ازدواج رسیدن به آرامش است اما منظور از آرامش فقط ، آسایش و راحتی نیست . ازدواج فرآیندی است برای رسیدن به تعالی و تکامل و برای رسیدن به این هدف باید سختیها را هم تحمل کرد . گاهی افراد انتظارات غیر واقعی از ازدواج دارند ؛ چون خوشبختی خود را با فقط با تکیه بر فرد دیگری تعریف می کنند و احساس می کنند تنها با ازدواج می توانند احساس خوشبختی کنند . این افراد وقتی در زندگی با مشکلی برخورد می کنند ، به جای حل مساله و برخورد منطقی با مشکل ، احساس ناکامی و شکست می کنند ( به عبارت دیگر این افراد مهارت های زندگی به خصوص مهارت حل مسئله را بلد نیستند ) .
باید همسرم کاملاً با من متفاوت باشد .
برخی از دختران ، شخصی را برای زندگی مشترک در نظر می گیرند که ویژگی های شخصیتی اش کاملاً متفاوت با او داشته باشد . این نحوه تفکر باعث می شود به جای یافتن شباهت ها ی یکدیگر در پی تضادها باشند ؛ برای مثال ، شخص معتقد است چون خود فردی برون گراست ، پس باید به دنبال فردی درون گرا باشد . این مسئله در درازمدت باعث اختلاف و نارضایتی از زندگی زناشویی می شود . چون فرد برون گرا ، نیازهای فرد درون گرا را درک نمی کند .
پس از ازدواج هرگز برگشتی وجود ندارد
این باور و تصور نادرست در دختران جوان امروزی کم تر از گذشته است ولی با این حال بسیاری از افراد در شهرها و روستاهای ایران هم به این نگرش اعتقاد دارند که اگر دختری ازدواج کرد ، باید به هر روشی با موقعیت دشوار زندگی کنار آید و تنها مرگ می تواند او و شوهرش را جدا کند . این باور نادرست ، در بسیاری از مواقع باعث می شود عروس در یک خانواده ی نابه سامان ، تنها راه نجات خود را خودسوزی ، خودکشی ، فرار از خانه، و... بداند .
برای ازدواج موفق باید قبلاً با او دوست باشم .
عده ای از دختران و پسران جوان معتقدند که دوستی های قبل از ازدواج ، باعث ازدواج موفق می شود . آنان مشکلات و مسائل زندگی زوجین را با ارتباطات و دوستی های قبل از ازدواج یکسان می دانند و به این مسئله توجهی ندارند که زندگی پس از ازدواج قابل مقایسه با رابطه دوستی با جنس مخالف نیست . معمولا اگر چنین دوستی هایی به ازدواج ختم شود مشکلاتی پیدا می کند زیرا در زمان دوستی این عده بهترین اوقات خود را که خالی از هر گونه مسئولیت خاصی است ، با یکدیگر می گذرانند و معمولا به گردش و تفریح می پردازند . برقراری ارتباط همراه با تفریح و گردش و بدون مسئولیت خاص در قبال یکدیگر، شرایط بسیار راحت و مناسبی است که معمولا نه تنها مشکل ساز نیست بلکه بسیار لذت بخش است . اما پس از در کنار هم قرار گرفتن در زندگی زناشویی با خصوصیات یکدیگر ، اختلاف ها ، تفاوت ها ، مشکلات ، مسئولیت ها و … مواجه می شوند تعجب می کنند که چرا همسر دلخواهشان عوض شده است . برای شناختن پسرها یا دخترها لازم نیست افراد چنین رابطه هایی را تجربه کنند . چون جنس مخالف چیز پیچیده ای نیست که نتوانید او را بشناسید . روابط عادی مانند رابطه دو همکلاسی یا دو همکار ، برای شناخت جنس مخالف کافی است . بهتر است دوستی قبل از ازدواج ، به صورت آشنایی قبل از ازدواج و تحت نظارت خانوادهها و به صورت خواستگاری رسمی صورت بگیرد چون در این روابط بیشتر عواطف و احساسات درگیر است تا عقل و منطق .
قیافه مهم نیست
قیافه فرد پس از مدتی عادی می شود ، هر چند معیارهای زیبایی نسبی هستند و هر کس بنا به سلیقه ی شخصی خود معیارهای متفاوتی دارد ، اگر جذابیت جسمی مهم ترین ملاک باشد ، انتخاب همسر چالش انگیز خواهد بود . از سوی دیگر زوجین باید تا اندازه ای برای هم جذابیت داشته باشند تا به ازدواج با هم تمایل داشته باشند . هر چند اهمیت قیافه در طول زندگی مشترک کم می شود ، و به مرور عادی می شود ، در حالی که چنین چیزی در مورد قیافه ای که زیبا نیست مطرح نیست .
ازدواج یعنی زندانی بودن و گرفتاری
برخی از افراد مخصوصاً بسیاری از مردان نگاه منفی و بدبینانه ای نسبت به ازدواج دارند و معتقدند ازدواج یعنی زندانی بودن و گرفتاری . در صورتی که اگر ازدواج بر اساس انتخاب صحیح باشد ، می تواند باعث رشد ، شکوفایی و سعادت فرد شود . به عبارت دیگر ازدواج با تغییراتی همراه است ولی این تغییرات در حدی نیست که آنان مجبور شوند تمام فعالیت ها و تفریحات خود را کنار بگذارند . و این نه تنها به معنای گرفتاری نیست بلکه نشان دهنده مسولیت پذیری فرد است .
خودم انتخاب کردم پس باید تحمل کنم .
برخی افراد برخلاف تمایل خانواده ازدواج می کنند و سپس زمانی که در زندگی به مشکلی برخورد می کنند . بنابراین مجبور هستند تا آخر عمر به این زندگی ادامه دهند . خود را محکوم به تصمیم گیری قبلی و ادامه زندگی می دانند و می گویند "خودم انتخاب کردم پس باید تحمل کنم" . باید در نظر داشت هر انسانی امکان دارد در طول زندگی اشتباه کند .
برای اطلاع بیشتر از مشاوره قبل از ازدواج در کانال تلگرام روان شناسی جنسی ، زوج و خانواده عضو شوید . یا با مشاوران تلفنی روانشناسی فیلیا تماس بگیرید تا از کمک مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی فیلیا استفاده کنید .
منابع :
کتابچه آموزشی " آمادگی برای ازدواج" ، وزارت بهداشت ، سال 1396
. قهاری، شهربانو (1391)؛ مشاوره ی پیش از ازدواج، تهران: قطره.
» هفت رمز ازدواج موفق
» رمز اول ازدواج موفق ؛ آشنایی با دنیای درونی همسر
» رمز دوم ازدواج موفق ؛ حس دلبستگی و تمجید
» تاریخچه و فلسفه ازدواج
» رمز سوم ازدواج موفق ؛ قدم برداشتن به سمت همدیگر
» مزایا و معایب ازدواج سفید در ایران
» ازدواج سفید در ایران
پاسخ مشاور: شما هر چه زودتر باید این احساس رو با همسرتون در میون بگذارید و به صورت غیرمسقیم همراهی خواهرون رو حذف کنید مقپثلا از هر 5 باری که با هم هستید دو بار رو اجازه ندید کنارتون باشه ولی غیرمستقیم و کم کم این مقدار رو افزایش بدید . اگر هم مشکلی براتون ایجاد نمیشه بدون جبهه گیری راجب این موضوع با همسرتون صحبت کنید .
پاسخ مشاور: سلام بله حتما . سعی کنید در اولین فرصت کامل با همسرتان در این مورد صحبت کنید و علت این کم محلی و بی علاقگی را متوجه شوید . شاید مشغله کاری همسرتان زیاد است شاید همسرتان دچار فشار روانی و استرس است . بهترین کار اینه اول علت مسئله را پیدا کنید .
پاسخ مشاور: بهتره با یک روانشناس مشورت کنید . امکان داره مشکل کمالگرایی داشته باشید و این رو هم در نظر داشته باشید که هیچ انسانی کامل نیست و هر کسی هم خوبی داره و هم بدی .
پاسخ مشاور: بیشتر انتخاب های نادرست ما ناشی از نا اگاهی و نداشتن بیشن درباره خودمون و خواسته هامون هست .
پاسخ مشاور: یکی از اشتباهات رایج در ازدواج همینمه که بر اساس باورهای نادرستی که از خانواده خودمون داریم با فردی ازدواج کنیم که ویژگی های متضادی با خانواده مون داره . به عبارتی برای جبران نداشته ها ازدواج کردن اشتباهه .
پاسخ مشاور: حتما معیارهای واقع بینانه و مهم داشته باشید مثل اخلاق و نحوه رفتار . شما تا اخر عمر با نوع برخورد همسرتون زندگی خواهید کرد نه با چهره شون .
پاسخ مشاور: سلام بله برخی مشکلات مانند مشکلات روانی ، اعتیاد نه تنها با ازدواج خوب نمی شود بلکه به خاطر این که مسئولیت فرد بیشتر می شود بدتر هم می شود و عواقب بدی برای فرد دارد .
پاسخ مشاور: سلام اگر خیلی رویایی و ایده ال به این مسئله نگاه کنید جزء باورهای غلط محسوب می شود .
پاسخ مشاور: سلام . بله مشورت با بزرگترها و افرادی مانند روانشناس در ازدواج خیلی اهمیت دارد چون احتمال موفقیت در ازدواج را بالا می برد .
پاسخ مشاور: ممنون از توجه شما .
پاسخ مشاور: خیر . این طبیعیه . اکثر آدم ها به دنبای زندگی بهتر و راحت تر هستند . اینها کاملا شخصی بوده و بستگی به معیارهای خود فرد داره .
پاسخ مشاور: هیچ وقت قبل از ازدواج نباید روی این حساب کنید که رفتارای همسرتون قراره تغییر کنه .
پاسخ مشاور:
سلام .
هدف ازدواج زندگی بهتر است ولی زمانی که فرد برای فرار از وضعیت زندگی خانوادگی به هر ازدواجی فکر کند و اقدام کند یک باور نادرست است .
پاسخ مشاور: ازدواج چیزی نیست که بتونه کسی رو بدون میل خودش تغییر بده . فقط یک راه برای تغییر افراد هست و اون هم خواست خود فرده.
پاسخ مشاور:
درسته ما هم همیشه گفتیم که به امید تغییر افراد بعد از ازدواج نباشید . چون ازدواج چیزی نیست که شخصیت یک فرد رو زیر و رو کنه .
پاسخ مشاور:
اغلب افرادی که در درونگرایی و برونگرایی مشابه هم نیستند به مشکل بر می خورند چون در نیازهاشون با هم فرق دارند .
پاسخ مشاور: سلام . بله کاملا حرف شما درسته این همون سندرم سیندرلاییه که در اطراف ما زیاد دیده میشه .
پاسخ مشاور:
سلام .
بله ازدواج فقط به خاطر پول و ثروت اشتباه هست .
پاسخ مشاور:
سلام .
باید در نظر داشت که ازدواج یک استرس مثبت است به همین علت افراد عادی پس از ازدواج مدتی طول می کشد تا بتوانند با این استرس خوب سازگار شوند . بنابراین هیچ کدام از بیماری های روانی با ازدواج درمان نمی شود .
پاسخ مشاور:
سلام .
این یک باور نادرست در ازدواج است . باید این نکته را در نظر بگیرند که ازدواج مهم ترین تصمیم هر فرد است و عواقب این تصمیم اول از همه به خود فرد بر می گردد تا والدین . اگر افراد برای جلب رضایت والدین ازدواج کنند هنگام زندگی مشترک با همسر خود امکان دارد دچار اختلاف و مشکل شوند .
پاسخ مشاور:
سلام .
این جزء باورهای نادرست در ازدواج است . برای ازدواج عشق لازم است اما کافی نیست . چون ازدواجی که تنها براساس عشق باشد ، نوعی تصمیم گیری احساسی است و معمولاً تصمیم گیری های احساسی قابل اعتماد نیستند . زندگی زناشویی موفق ، به عوامل دیگری مانند مهارت های زندگی ، صداقت ، اعتماد ، مسئولیت پذیری و ... نیاز دارد .
پاسخ مشاور:
سلام .
پیش از ازدواج ، افراد معمولاً خیال پردازی زیادی دارند مخصوصاً بعد از ازدواج همه چیز به خیر و خوشی خواهد گذشت و خصوصیات غلط همسرم را تغییر می دهم به عبارت دیگر پس از ازدواج می توانم همسرم را تغییر دهم . متأسفانه ازدواج ، نه تنها تغییردهنده ی افراد نیست ، بلکه حتی فرآیند تغییر را هم دشوار می کند . در حقیقت حتی ازدواج ، خصوصیات و ویژگی های نامطلوب افراد را بزرگ می کند .
پاسخ مشاور:
سلام .
این جزء باورهای نادرست در ازدواج هست . این نحوه تفکر باعث می شود به جای یافتن شباهت های یکدیگر در پی تضادها باشند ؛ برای مثال ، شخص معتقد است چون خود فردی برون گراست ، پس باید به دنبال فردی درون گرا باشد . این مسئله در درازمدت باعث اختلاف و نارضایتی از زندگی زناشویی می شود .
پاسخ مشاور:
سلام .
ازدواج راهی برای فرار از مشکلات در نظر نگیرید چون ازدواج فرایندی برای تکامل و کمال است و هر نوع تکاملی سختی ها و مشکلات خاص خود را دارد . یعنی در ازدواج علاوه بر مشکلات خود فرد ، مشکلات زندگی مشترک نیز به آن افزوده می شود .
پاسخ مشاور:
سلام .
برای اطلاعات بیشتر در این مورد مقاله ازدواج مجدد که بر روی سایت روانشناسی فیلیا قرار دارد مطالعه نمایید .
پاسخ مشاور:
سلام .
برای اطلاعات بیشتر در این مورد مقاله ازدواج سفید در ایران که بر روی سایت روانشناسی فیلیا قرار دارد مطالعه نمایید .
پاسخ مشاور:
سلام .
هرچند ازدواج می تواند پایان بخش برخی مشکلات دوره مجردی باشد ، نقطه ی آغازی برای مشکلات جدید است و مهم تر از همه این که تأهل ، مستلزم سازگاری با موقعیت جدید است .
پاسخ مشاور:
سلام .
برای اطلاعات بیشتر در این مورد مقاله سندرم سیندرلا که بر روی سایت روانشناسی فیلیا قرار دارد مطالعه نمایید .
پاسخ مشاور:
سلام .
این یک باور غلط محسوب می شود .افراد باید توجه کنند هیچ فردی کامل نیست . احتمال موفقیت در ازدواجی بیشتر خواهد بود که دو زوج شباهت بیشتری با هم داشته باشند و اگر یکی خیلی برتر از دیگری باشد ، دچار مشکل و اختلاف می شوند .
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. |