مشکلات شنوایی در پیری
وقتی که انسان پا به بزرگسالی و پیری می گذارد مشکلات جسمی زیادی برایش به وجود می آید زیرا جسم انسان با گذشت زمان رو به تحلیل و ضعیف شدن می رود و ما ناگزیر به روبه رو شدن با آنها هستیم . مشکلات بینایی و بیماری های چشمی در سن پیری و مشکلات شنوایی در این سنین زیاد می شود . در این مقاله مشکلات شنوایی در سن پیری را بیان می کنیم .
مشکلات شنوایی در پیری
تقریبا 15 درصد افراد از میانسالی به بعد به مشکلات شنوایی دچار می شوند که اغلب ناشی از اختلالات شنوایی است که از دوران بزرگسالی شروع شده اند . گاهی دیده می شود که مشکلات شنوایی در خانواده ها جریان دارد و ارثی هستند ولی بیشتر مشکلات شنوایی به دلیل افزایش سن هستند و پیرگوشی نامیده می شوند .
درسن پیری ساختارهای گوش درونی که امواج صوتی مکانیکی را به تکانه های عصبی تبدیل می کنند به علت مرگ طبیعی سلول ها یا تامین نشدن خون لازم به دلیل بسته شدن رگ ها از بین می روند و پردازش پیام های عصبی در قشر شنوایی نیز کاهش می یابد.
اولین علامت کاهش شنوایی در سن 50 سالگی کاهش شنوایی در فرکانس های بالاست که به مرور به بقیه فرکانس ها نیز گسترش می یابد .
شنوایی مردان زودتر از شنوایی زنان کاهش می یابد و این تفاوت با کشیدن سیگار ، سروصدای شدید که در محل کار مردان وجود دارد ، فشار خون بالا ، بیماری های مغزی و قلبی ارتباط دارد . اگر نیاز به اطلاعات بیشتری در مورد مشکلات شنوایی میانسالی و پیری دارید مشاوران تلفنی روانشناسی فیلیا تماس بگیرید تا از کمک مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی فیلیا استفاده کنید .
درمان کم شنوایی دوران بزرگسالی و پیری
اغلب افرادی که مشکلات شنوایی دارند از سمعک استفاده می کنند . در صورتی که درک صدای انسان ار فردی مختل شده باشد و نتواند صدای انسان را بشنود صحبت کردن صبورانه ، واضح و با تماس چشمی خوب به درک افراد مبتلا به کم شنوایی کمک زیادی می کند . برای مطالعه مقالات بیشتر در کانال تلگرام مهارت های زندگی عضو شوید .
» میل جنسی در میانسالی
» سن پیر شدن حس ها ، اندام ها یا سیستم های مختلف بدن
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. |