درمان بیماری جنسی سیفلیس
بیماری سیفلیس یک عفونت باکتریایی است که از طریق آمیزش جنسی منتقل شده و البته می تواند از طریق مادر باردار به نوزاد منتقل گردد . علائم و نشانه های این بیماری در مردان و زنان یکسان است . تشخیس این بیماری دشوار بوده و ممکن است تا سه ماه بعد از تماس جنسی با فرد آلوده شناسایی شود . روش اصلی انتقال سیفلیس رابطه جنسی است اما ممکن است بیماری در دوران بارداری یا هنگام زایمان هم از مادر به جنین منتقل شود و باعث سیفلیس مادرزادی شود . بیماری جنسی سیفلیس با بوس کردن در نزدیکی زخم و از طریق دهان ، واژن و رابطه جنسی مقعدی منتقل می شود ولی از طریق فعالیت های روزانه ، صندلی توالت ، وان حمام و استفاده مشترک از لباس و ظروف غذا منتقل نمی شود .
در این مقاله به بررسی موضوع درمان بیماری جنسی سیفلیس و آزمایش های طبی برای تشخیص بیماری جنسی سیفلیس می پردازیم .
آزمایش های طبی برای تشخیص بیماری جنسی سیفلیس
آزمایش های طبی برای تشخیص بیماری جنسی سیفلیس معمولاً در مراکز درمانی صورت می پذیرد و شامل موارد زیر است :
-
از خون بیمار نمونه گیری می شود .
-
چنانچه بدن بیمار دارای جوش باشد نمونه ای از مایع آن گرفته شده و مطالعات بر روی آن انجام می گیرد .
-
معاینه از ناحیه تناسلی و سراسر بدن توسط پزشک انجام می گیرد .
-
با استفاده از دستمال پنبه ای – پشمی یا اسفنجی نمونه هایی از جوش ها گرفته می شود .
-
در مورد خانم ها معاینات داخلی انجام می شود .
-
نمونه گیری از ادرار انجام می گیرد .
هیچ یک از آزمایش های طبی برای تشخیص بیماری جنسی سیفلیس درد ندارند ، اما ممکن است گاهی راحت نباشند .
درمان بیماری جنسی سیفلیس
تشخیص و درمان نمونه هایی که از بیماری جنسی سیفلیس هنگام آزمایش گرفته شده است زیر میکروسکوپ مشاهده می شود ، سپس این نمونه ها برای انجام آزمایش به آزمایشگاه ارسال می شوند . اگر ابتلای فرد به سیفلیس تایید شد ، یک مشاور درمانی درباره عفونت با فرد صحبت می کند و احتمالاً سوالاتی درباره همسرش از او می پرسد تا در صورت لزوم او نیز تحت درمان قرار گیرد . اگر فردی در مراحل اولیه سیفلیس است ، باید از انجام هر گونه فعالیت توسط اندام تناسلی مقعد یا دهان پرهیز کند . تا اتمام دوره درمان باید از هر فعالیت جنسی که باعث تماس جوش های بدن با همسرش می شود خودداری کند . درمان بیماری جنسی سیفلیس معمولاً با تزریق دو هفته ای پنی سیلین یا در برخی از موارد با قرص یا آنتی بیوتیک انجام می شود . اگر فرد با آنتی بیوتیک ها حساسیت داشته باشد یا احتمال می دهد که باردار است ، موضوع را با پزشک در میان بگذارد . هم چنین کامل کردن دوره درمان کاملاً ضروری است و اگر متوقف شود باید درمان را از ابتدا شروع کرد .
پس از درمان بیماری جنسی سیفلیس باید مواظب بود تا مجدداً در معرض آلودگی آن قرار نگیرد . البته ممکن است پس از درمان تا مدتی نتیجه آزمایش خون مثبت باشد . حتماً باید گواهی درمان که حاوی اطلاعات مربوط به نحوه مداوا بوده است را از مرکز درمانی دریافت کرد . همواره باید به یاد داشته باشید که استفاده از کاندوم هنگام آمیزش جنسی ، خطر سرایت بیماری ها و عفونت های مقاربتی را کاهش می دهد.
سوالات متداول
1- ✔️ آزمایش های تشخیص بیماری جنسی سیفلیس چیست؟
✔️ آزمایش های طبی برای تشخیص بیماری جنسی سیفلیس معمولاً در مراکز درمانی صورت می پذیرد که در متن مقاله شرح داده شده است.
2- ✔️ تشخیص بیماری جنسی سیفلیس چگونه است؟
✔️ تشخیص و درمان نمونه هایی که از بیماری جنسی سیفلیس هنگام آزمایش گرفته شده است زیر میکروسکوپ مشاهده می شود که در متن مقاله شرح داده شده است.
3- ✔️ درمان بیماری جنسی سیفلیس چیست؟
✔️ درمان بیماری جنسی سیفلیس معمولاً با تزریق دو هفته ای پنی سیلین بوده که در متن مقاله شرح کامل ارائه شده است.
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. |