تاریخ خبر: 2020-12-08 08:41:54

روانشناس بالینی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: هیجانات منفی را سرکوب نکنید .

مهین حمیدی اظهارکرد: اضطراب، ترس و نگرانی جزو هیجانات منفی محسوب می شود که هر فردی آنها را در زندگی خود تجربه می کند.

وی افزود: همان طور که ما هیجانات مثبت نظیر عشق و دوست داشتن را تجربه می کنیم و آنها را با آغوش باز می‌پذیریم باید پذیرای هیجانات منفی نیز باشیم که متاسفانه بیشتر افراد در این خصوص آموزش کافی ندیدند.

وی با بیان این که بسیاری از افرادهیجانات منفی را رد و انکار می‌کنند، اظهار کرد: همان گونه که با هیجانات مثبت برخورد می کنیم باید با غم، خشم و عصبانیت نیز با آگاهی به ذهن و پذیرش آن برخورد کنیم.

حمیدی توضیح داد: اجتناب از اضطراب و ترس باعث می شود، تصویر ذهنی ما بزرگتر از واقعیت باشد، بنابراین بهتر است به جای اجتناب، پذیرش خود را نسبت به مسئله افزایش دهیم.

 وی خاطر نشان کرد:  بسیاری از افراد از صحبت کردن در مورد ترس ها و اضطراب خود هراس دارند و و در مورد آن با کسی صحبت نمی کنند، غافل از آن که بدانند صحبت کردن می تواند بسیار کمک کننده باشد.

حمیدی در خصوص بیماری کووید ۱۹ گفت: احساس ترس و اضطراب در مورد موارد جدید و ناشناخته نظیر ویروس کرونا طبیعی بوده و بهتر است این ترس را طبیعی تلقی کرده و احساس بی ارزشی نکنید، خودگویی داشته باشید و تمرینات ریلکسیشن را انجام دهید ، در مورد احساسات درونی خود با کسی صحبت کنید و آنها را مورد توجه قرار دهید.

  وی با بیان اینکه ترس و اضطراب موجب ایجاد مداخلاتی در روان، جسم و ذهن فرد می‌شود، اظهارکرد: به دلیل آن که در خصوص بیماری کووید ۱۹ هنوز ابهامات زیادی وجود دارد، بیشتر افراد در این زمینه ترس دارند که می توان با  توصیه ها و رعایت پروتکل های بهداشتی، تغییر سبک زندگی، خواب کافی و مناسب، ورزش، پذیرش، مصرف غذاهای سالم و ... در کاهش آن تاثیرگزار بود.

منبع : ایسنا


مطالب مرتبط:


پذیرش هیجانات منفی در این خبر به پذیرش و بروز هیجانات منفی پرداخته شده است .
Top