تاریخ خبر: 2021-04-21 05:58:25

نتایج یک نظرسنجی در آمریکا نشان می‌دهد که تاثیر پاندومی کرونا بر روی سلامت روانی زنان به خصوص زنان زیر ۵۰ سال به مراتب بیشتر از مردان بوده است.

اگرچه این نظرسنجی که به تازگی نتایج آن از سوی موسسه آمریکایی "بیر فاکت" منتشر شده است درخصوص چگونگی تاثیر شیوع کووید ۱۹ بر سلامت روانی ساکنان شهر سن آنتونیو(هفتمین شهر پرجمعیت آمریکا)  واقع در منطقه " بیر"در ایالت تگزاس آمریکا است اما می تواند در سایر نقاط جهان نیز تا حد قابل توجهی صادق باشد که البته نیازمند بررسی است.
 
در گزارش این موسسه آمده است: نیمی از پرسش شوندگان، عنوان کردندکه در طول همه گیری ویروس کرونا، بهداشت روانی شان، تحت تاثیر (تا حدی – زیاد) قرار گرفته است.

این نظرسنجی مشخص می کند که از میان " گروه های جمعیتی"، بانوان جوان، اجاره نشین ها و والدین بیشترین مشکل روانی مانند استرس و اضطراب را متحمل بوده است.

۶۲ درصد زنان زیر ۵۰ سال ( ۱۸ تا ۴۹ سال) اعلام داشته اند که این پاندومی بر سلامت روانشان تاثیر (تا حدی – زیاد) داشته است و این افراد بزرگترین سهم را در بین " گروه های جمعیتی " این نظرسنجی دارند  البته در میان زنان بالای ۵۰ سال، میزان تاثیرگذاری روانی این پاندومی در حدود ۵۰ درصد بوده است.

این تاثیر روانی در میان مردان زیر ۵۰ سال ( ۱۸ تا ۴۹ سال) تنها ۴۷ درصد بوده است و این میزان در مردان بالای ۵۰ سال به ۴۰ درصد  کاهش می یابد.

اجاره نشین ها دومین گروه بزرگی بودند که اعلام کردند بهداشت روانشان تحت تاثیر قرار گرفته است تا جایی که ۶۰ درصد از آنها عنوان کرده اند که تا حد زیادی این پاندومی بر روی سلامت روانی آنها تاثیر داشته است این درحالی است که تنها  ۴۸ درصد از مالکان عنوان کرده اند که این پاندومی بر روی بهداشت روانی آنها تا حد زیادی تاثیر گذاشته است.

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان داد که ۵۸ درصد والدینی که با فرزندانشان زندگی می‌کردند با  چالش‌های روانی (تا حدی – زیاد) رو به رو شدند این در حالی است که تنها ۴۲ درصد از والدینی که با فرزندانشان زندگی نمی کردند بیان داشتند که در جریان کرونا دچار چالش‌های روانی (تا حدی – زیاد) مواجه شده اند.


"تالی دولج "، رئیس خدمات خانوادگی یهودی در سن آنتونیو می گوید : من باور دارم که از 'گذشته تاکنون زنان درباره کشمکش های بهداشت روانشان صادق تر و صریح تر بوده اند و برای همین است که در بسیاری از نظرسنجی های بهداشت و روان، زنان از مردان درصد بالاتری دارند.

دولج ادامه داد: زنان در طول همه گیری کرونا نه تنها مجبور بودند که از خانه کار کنند، بلکه گاهی اوقات مسئولیت اصلی بودن و کارکردن با فرزندانشان در قرنطینه را نیز بر دوش داشتند و این ممکن است یکی از عوامل تاثیر گذار بر استرس و اضطراب باشد که آنها در طول این همه گیری احساس کرده اند و این امر ممکن است منجر به این نتیجه گیری شود که بیشتر والدین (۵۸ درصد)، تاثیری در بهداشت روانشان احساس کردند.

دولج گفت: والدینی که آماده مقابله با چنین وضعیتی نبودند، در جریان پاندومی کرونا تحت فشار قرار گرفته اند، اگرچه نسبت به قبل از همه گیری، اضطراب و افسردگی در بین والدین شیوع بیشتری داشته است.

در ماه مارس گذشته، در طول تعطیلات بهاری، در حالی که ویروس کرونا در حال انتشار بود، مدارس برای مدت نامعینی تعطیل شدند و فعالیت آنها به صورت آنلاین ادامه یافت. بسیاری از آن مدارس پاییز سال گذشته تعطیل باقی ماندند و به صورت آنلاین ادامه یافتند و شرایط را برای خانواده هایی که همزمان درگیر کار بودند و باید به فرزندانشان در خانه کمک می کردند سخت تر کرد.

این نظرسنجی در بازه زمانی۲۳ تا ۲۹ ماه مارس با درصد خطای چهار درصد به ۲ زبان انگلیسی و اسپانیایی از طریق موبایل و ایمیل انجام شد و  ۶۱۸ نفر از ساکنان منطقه "بیر" در آن شرکت کردند.


مطالب مرتبط:


تاثیر کرونا بر زنان بیشتر از مردان در این خبر تاثیر کرونا بر زنان بیشتر از مردان گزارش شده است.
Top